Panasonic actualizeaza un Toughbook de incredere

Panasonic actualizeaza un Toughbook de incredere

Tocmai pentru ca nu a facut niciodata sisteme portabile pentru muritori si prin cel mai nou update, Panasonic va obliga sa spargeti pusculita.

panasonic ToughBook H2

Doar 3350 dolari este editia actualizata a tabletei profesionale din imaginea de mai sus. Creata de Panasonic, aceasta tableta poarta numele de Toughbook H2. Desi sunt sanse foarte mici ca unora dintre voi sa li se adreseze acest produs, este foarte important sa retineti ca exista, in cazul in care veti intampina circumstante extraordinare care vor necesita produse extraordinare.

inaltime datorita certificarii MIL-STD-810G1. Rezista la intemperii in conformitate cu standardul IP651. Este dotat cu un procesor Ivy Bridge, Intel Core i5-3427U tactat la 2,8 GHz standard si cu un hard disk de 500 GB. Este un ultraportabil high end si, contrar asteptarilor, nu cantareste decat 1,5 kilograme. Are Wireless 802.11 a/b/g/n si conectivitate Bluetooth 4.1+EDR pentru un consum redus de energie. Pentru ca la astfel de sisteme de trafic greu rareori gasiti limta configuratiilor disponibile, nu uitati ca H2 poate fi livrat si cu modem de 3G/LTE , GPS, cititor de coduri de bare sau de carduri smart card. Daca tot am mentionat circumstantele extraordinare, merita sa retineti ca exista si o versiune a produsului realizata in conformitate cu standardul armatei SUA 461F pentru rezistenta la camp electro magnetic. Un astfel de sistem sigur ar fi capabil sa va scape de toate problemele din lume. Ca un mic bonus, la o investitie atat de mare, pe langa o factura pentru aproximativ 3500 de dolari mai primiti o garantie internationala pe trei ani.

Daca erati in cautarea unei , dar vine preinstalata cu Windows 7, dispozitivul din imaginea de mai sus este concurentul ideal.

Citește și: