Shazam depaseste 300 de milioane de utilizatori si se pregateste de update

Shazam depaseste 300 de milioane de utilizatori si se pregateste de update

Cu o baza de date de 300 de milioane de utilizatori, Shazam s-ar putea sa fie cea mai populara aplicatie pe mobile, dupa Facebook.

shazam popularitate

Inca de la lansarea popularei aplicatii am fost impresionat de functionalitatea Shazam. In urma cu 4-5 ani era ceva magic sa pui telefonul langa o boxa si in 9 din 10 cazuri sa-ti recunoasca melodia. Se pare ca si restul lumii a simtit la fel ca mine, din moment ca aplicatia a depasit 300 de milioane de utilizatori global.

Pentru a sarbatori performanta atinsa de platforma, Shazam va reinventa complet aplicatia omonima pentru iPad si pentru tabletele cu Android. Noua versiune a aplicatiei ce va fi facuta publica in cateva saptamani va veni cu o interfata complet noua, optimizata pentru a profita mult mai bine de comunitatea de utilizatori. In plus, va oferi un sistem mult mai simplu pentru descoperirea de melodii noi.

Printre elementele definitorii ale noii versiuni se va numara un ecran principal reinventat, o noua aranjare in pagina a butoanelor si functiilor noi, precum si un nou format a listei de melodii recunoscute anterior. Pentru ca se pune un accent pe comunitate, de acum inainte veti putea vedea mult mai usor ce au tag-uti prietenii vostri cu Shazam.

Nu cred ca voi renunta sa folosesc vreodata Shazam, singurul meu regret este ca doar in SUA aplicatia in cauza este suficient de desteapta incat se recunoasca si seriale, nu doar melodii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: