Origin pentru Mac lansat oficial

, 11 Feb, 12:52

Utilizatorii de Mac OS X au acum un nou magazin de jocuri la dispozitie. La numai doua saptamani de la momentul lansarii variantei alpha a clientului Origin pentru computerele Apple, Electronic Arts a adus varianta finala a acestuia, alaturi de o selectie intresanta de jocuri.

Origin Mac OS X

Toti cei care isi doresc sa cumpere jocuri de pe magazinul online al celor de la EA pe Mac OS pot acum sa descarce Origin de pe site-ul oficial. Aici vor fi intampinati si sa o selectie de jocuri, limitata momentan, dar care include titluri cel putin interesante. Printre acestea puteti gasi Batman: Arkham Asylum si Arkham City, The Sims 3 + continutul extra, mai multe jocuri din seria LEGO de la Telltale Games, Dragon Age 2, jocuri de la PopCap, Dirt 2, jocuri din seria Total War, Spore si Tropico 3. Pentru lista completa, puteti vizita sectiunea MAC a magazinului Origin.

In cazul in care aveti deja atasate de contul de Origin oricare dintre aceste titluri, puteti sa le folositi pe Mac OS X fara nicio taxa suplimentara. Orice titlu cumparat pe PC este disponibil si pe Mac, atat timp cat exista o versiune dedicata. Cu siguranta in viitor vom vedea mai multe jocuri destinate computerelor de la Apple, iar EA se pregateste din timp.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail