Optimus L9 II – LG nu isi neglijeaza segmentul mainstream

, 02 Iun, 13:00

Indiferent ce succes are cu terminalele sale high end, gen , LG se pare ca nu-si neglijeaza nici marea masa a utilizatorilor.

LG Optimus L9 II

Cu mici exceptii, gen Samsung, cei mai multi producatori de smartphone-uri nu se imbogatesc din terminalele lor hgh end. Aceeasi realitate este probabil valabila si in cazul LG. Cu toate ca Optimus G, sau Optimus G Pro sunt niste gadgeturi care inca mai atrag atentia utilizatorilor, dupa aceste succese, LG vrea sa revina asupra segmentului mainstream.

Anul trecut s-a vandut destul de bine un smartphone al celor de la LG intitulat Optimus L9. Pentru ca orice model cu vanzari substantiale merita un urmas, de aceasta data vorbim de Optimus L9 II. Scapat pe internet prin intermediul imaginii incetosate de mai sus, noul smartphone este vehiculat deja de cateva saptamani. Totul a inceput cu cateva scoruri scapate pe un site de benchmark-uri, ca apoi, la interval foarte scurt sa  vedem online si intregul set de specificatii ale aparatului. Practic, vobim de un smartphone cu ecran IPS de 4,7 inci ce ascunde o rezolutie de 1280 x 720 pixeli. Partea de procesare este asigurata de 1 GB RAM plus un Qualcomm Snapdragon 400 dual-core, tactat la 1,4 GHz. In aceasta etapa de dezvoltare, sistemul de operare este Android 4.1.2 Jelly Bean, nu este exclus insa sa ajunga pe piata cu Android 4.2.

Astfel de zvonuri circula destul de des pe interet, daca ne uitam insa la specificatii, avand in vedere ca nu par extravagante, sunt mari sanse ca acestea sa apartina iminentului L9 II.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail