Nexus 4 Alb apare in cateva magazine din Asia

Nexus 4 Alb apare in cateva magazine din Asia

Nexus 4 Alb a iesit pe piata, de maine urmand sa fie gasit in Hong Kong, iar in saptamanile urmatoare si in alte piete „selectate”.

LG Nexus 4 Alb

Noul model de smartphone produs de LG Electronics, Nexus 4 White, in afara de culoarea alba, are aceleasi „performante” ca si cel anterior, Nexus 4 Black. Ecranul are o diagonala tot de 4,7 inci, cu o rezolutie de 1280 x 768 True HD IPS Plus (320ppi) si sustinut de tehnologia Zerogap Touch, procesorul este identic cu al predecesorului, Snapdragon S4 Proquad-core la 1,5 GHz, iar memoria RAM este de 2 GB. „Interesanta”, daca pot spune asa, este declaratia lui Dr. Jong-seok Park, CEO si presedintele LG Mobile Communications Company, care spune ca Nexus 4 este un standard pentru smartphone-urile cu Android 4.2 Jelly Bean.

Deocamdata, LG nu a mentionat pretul pentru Nexus 4 White, insa acesta ar trebui sa fie ca si cel pentru modelul Black din orice magazin online. Dupa cum a anuntat compania sud coreana, Nexus 4 White va fi de maine in Hong Kong, iar pietele selectate unde modelul va fi disponibil in urmatoarele saptamani sunt Asia, America de Nord, Europa si Orientul Mijlociu. Nimic despre Australia sau America de Sud, sau chiar despre Antarctica, unde ar fi in ton cu mediul. Il asteptam si in Romania, ca sa ne putem face o impresie si, mai ales, sa aflam care este pretul si ce reduceri ne vor da operatorii de telefonie mobila pentru acest nou model. Mai mult ca sigur insa acesta va fi tratat ca un model mai exclusivist, si multi dintre importatori, fie ei oficiali sau neoficiali vor decide sa adauge inca 50-100 Lei la pret, doar pentru ca este „alb”.

LG_NEXUS4_WHITE-01

LG_NEXUS4_WHITE-02

LG_NEXUS4_WHITE-03

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: