Android 4.3 iese la lumina pe un Nexus 4

Android 4.3 iese la lumina pe un Nexus 4

Fara o lansare oficiala sau macar un pronostic din partea Google, Android 4.3 a ajuns din intamplare pe un Nexus 4 la un targ de IT din Tailanda.

nexus-4-android-4-3-jellybean

Cu totii am asteptat la Google I/O ca gigantul din Mountain  View sa lanseze sau sa anunte macar o perioada in care ne putem astepta ca noua iteratie a sistemului de operare sa ajunga pe piata. Acest lucru nu s-a intamplat. Interesant este insa ca cineva a reusit totusi sa vada un terminal cu noul SO.

Un membru al forumului XDA a vazut zilele trecute la un targ de tehnologie desfasurat in Tailanda un LG Nexus 4 cu Android 4.3. In cazul in care aceasta versiune nu va spune nimic, merita sa retineti ca este prima oara cand o confirmare oficiala ajunge pe internet despre ea. Build numberul pentru firmware-ul instalat pe aparat era JWR45B. Desi nu au fost evidente schimbari majore in ceea ce priveste interfata terminalului, aplicatia de captura foto se pare ca a primit un update semnificativ. Pozitia tuturor controalelor a fost mutata pe lateral. Tot cu aceasta ocazie am aflat ca Android 4.3 nu este din pacate pe care Google il foloseste de la Android 4.1.

Daca va numarati printre fanii platformei Android care ardeau sa puna mana pe o noua versiune, evenimentul descris mai sus este o dovada clara a faptului ca nu mai aveti foarte mult de asteptat pana la lansarea oficiala, poate doar cateva saptamani.

another2

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: