Oppo R1 apare în câteva imagini pe site-urile din China

Oppo R1 apare în câteva imagini pe site-urile din China
Radu Neagu
Radu Neagu
15:00 15.12.2013

Au existat zvonuri că producătorul chinez va lansa un smartphone cu Android, pe numele său complet Oppo R1. Primele imagini cu acesta și-au făcut așadar apariția.

Smartphone OPPO R1

Oppo R1 dorește să fie un produs din gama mid-range care va veni însă cu o configurație puternică și  construcție premium. Acesta va avea o cameră de 8 megapixeli f2.0, similară flagship-ului Meizo MX3 lansat de curând. Chiar dacă nu va fi disponibil la noi, în mod neoficial sunt sigur că vor apărea câteva produse de acest gen la noi în țară, acesta vine cu o serie de tehnologii interesante. Una dintre ele este un strat antireflectiv pe ecranul acestuia, combinat cu un strat de protecție la amprente. Stratul de protecție ar putea acoperi toată suprafața telefonului, mai ales dacă construcția sa va fi complet metalică, similară lui Sony Xperia Z.

Din punct de vedere configurație, terminalul va folosi un procesor Mediatek MT6589, un procesor cu patru nuclee, alături de 2 GB memorie RAM. Telefonul va avea desigur suport pentru două cartele SIM, una dintre ele fiind capabilă de 3G, și un slot de card microSD pentru axtinderea capacității de stocare. Smartphone-ul nu a fost confirmat încă, prețul acestuia se va situa însă în jurul sumei de 2000 yeni, adică aproximativ 240 Euro. Sunt curios cum se comortă acel strat de protecție la amprente și dacă afectează în mod semnificativ contrastul și culorile ecranului.

Oppo R1 1

Oppo R1 2

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: