Meizu anunţă primul smartphone cu 128GB de memorie internă

Meizu anunţă primul smartphone cu 128GB de memorie internă

Cu toate că nu este , tocmai s-a anunţat un model special de Meizu MX3, un smartphone cu 128GB de memorie internă.

lansare android meizu-mx3-official 128GB

Apple anunţă anual trei variante de iPhone, de 16GB, 32GB şi 64 de GB. Mulți realizează că acea cantitate de 16GB nu este suficientă în multe scenarii, mai ales cele care implică capturarea de conţinut. Oricum, mai există un lucru ce nu trebuie trecut cu vederea: deşi smartphone-urile Apple se limitează la iPhone 5S cu 64 de GB, iPad-urile companiei au făcut deja tranziţia la 128GB, o dovadă a faptului că acest trend s-a format deja.

În contextul în care majoritatea producatorilor îţi oferă din ce în ce în mai multe opţiuni de a ocupa cei câţiva GB de memorie internă, nu este nici o surpriză că cineva şi-a adunat curajul pentru a asimila un calificativ foarte dificil când vine vorba de telefoane inteligente. Este vorba de acel ,,primul”.

În imaginea de mai sus, puteţi vedea primul smartphone cu 128GB de memorie internă. Este un , un aparat pe care, indiferent cum îl priveşti, nu integrează o configuraţie veche.

Este construit în jurul unui panou de 5,1 inci cu o rezoluţie de 1800 x 1080 de pixeli şi un raport de aspect neobişnuit de 15:9. Partea de procesare este asigurată de o combinaţie dintre un Exynos 5 Octa şi 2GB de memorie RAM. Deşi vorbim de un terminal disponibil exclusiv pe piaţa chineză, ca preţuri echivalate în dolari merită să reţineţi că varianta de 16GB costă 400 de dolari şi această valoare sare până la 650 de dolari pentru 128GB.

Rămâne acum să vedem dacă va exista la un moment dat o versiune a acestui gadget care să nu fie limitată la conectivitatea TD-SCDMA. Nu de alta, dar funcţionează exclusiv în China, doar pe reţeaua operatorului China Mobile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: