O noua reclama Samsung anti-Apple… cam bizara

O noua reclama Samsung anti-Apple... cam bizara

Deja au inceput sa fie clasice reclamele competitorilor impotriva Apple, dar ultima aparuta, tot o reclama Samsung, este destul de bizara.

Samsung_antiApple

In aceasta reclama, aparuta in Islanda, Samsung “musca” efectiv din Mar. Desi sunt greu de inteles reclamele din strainatate, mai ales din tarile cu o limba foarte indepartata de latintate (si nu numai), cu o cultura nu foarte bine cunoscuta, totul se lamureste repede. In reclama Samsung din Islanda apare un text care este destul de usor de tradus prin Google Translate si da de inteles despre ce este vorba.

Textul afisat este “Galaxy S4 skilur islensku”, adica “Galaxy S4 intelege islandeza”, deci reclama este clara acum.

In ce consta, totusi, bizarul reclamei? Personajul principal incearca sa dea un telefon de pe un Apple, un mar mai exact, si, bineinteles, nu reuseste. Problema se rezolva cand personajul incearca de pe un Galaxy S4. Atunci apar patru talharite mascate, care ii sarbatoresc reusita, dar si o capra (sau un tap), care pare sa fie… complet de acord, la final. Totul se intampla intr-un peisaj „lunar” din Islanda, plin de mere rosii.

Acum este de asteptat replica celor de la Mar. Nu m-ar mira sa ia in calcul sugestiile fanilor si sa foloseasca o noua anti-marca, poate „Same sung” sau chiar „Shame-sung”.

Samsung_antiApple_1

Citește și: