Microsoft profita de Siri in cel mai nou set de reclame anti-Apple [VIDEO]

Microsoft profita de Siri in cel mai nou set de reclame anti-Apple [VIDEO]

Dupa ce a terminat cu campaniile anti-Google, de iPad printr-o nou reclama cu mesaje de eroare date de Siri.

Microsoft iPad Windows 8 reclama

Cu toate ca nu se va incheia prea curand, in timpul liber, gigantul din Redmond se pare ca va incepe un sir de reclame anti-Apple. In particular, aici este vorba de utilizarea iPad-ului ca unealta de lucru in comparatie cu utilizarea unei tablete ASUS VivoTab Smart cu Windows 8 pentru sarcini similare.

Printr-o parodie inspirata din reclamele Apple la propriile tablete, Microsoft continua ironia prin utilizarea unor mesaje de eroare verbalizate de Siri ca raspuns la anumite cerinte. In fundal, sunt evidentiate functii precum Microsoft PowerPoint si Live Tiles, plus alte cateva aplicatii preinstalate pe tabletele cu Windows 8. Apogeul reclamei este dat de comparatia de pret dintre un iPad cu 64GB la 699 dolari si un ASUS VivoTab Smart cu 64GB la 449 dolari. Intrebarea ,,Ar trebui doar sa ne jucam cu betisoarele?” incheie reclama, clasificand parca iPad-ul ca pe o unealta exclusiv de divertisment, in timp ce tableta Microsoft te ajuta sa muncesti eficient.

Indiferent daca ne plac sa nu, acest tip de reclame, sunt mari sanse ca doar acest de gen de marketing sa aduca in discutie tabletele cu sistem de operare Microsoft. Suportul pentru aplicatii clasice x86 integrat in Windows 8 este un atu important. Din pacate, atat timp cat utilizatorii nici macar nu ar pune mana pe o tableta cu Windows in cautarile lor, acest avantaj nu poate fi exploatat. Personal, sunt de opinie ca doar asa Microsoft va ajunge la urechile si portofelele unui public mai numeros.

Citește și: