S Voice face glume pe seama lui Siri, iar Samsung face glume pe seama iPhone-ului

S Voice face glume pe seama lui Siri, iar Samsung face glume pe seama iPhone-ului

Cand te astepti mai putin, si incepe sa faca glume directe sau indirecte pe seama iPhone-ului si a lui Siri.

Galaxy S IV S Voice iPhone Siri

Cu toate ca de Galaxy S4 cat si de iPhone 5, intre timp, Samsung continua campaniile anti-Apple.

Nu a trecut mult timp de cand Galaxy S4 a ajuns in mainile primilor utilizatori. Pentru ca noul varf de gama al celor de la Samsung vine cu o versiune mai noua de S Voice, asistentul virtual al companiei sud coreene, nu a durat mult si au aparut online primele glume pe baza raspunsurilor la diverse intrebari. La o intrebare simpla, de genul ,,Ai folosit vreodata un iPhone?”, sarcasmul iese la iveala printr-un raspuns predefinit ,,Nu. Eu am standarde”. La intrebarea ,,Esti Siri?”, replica neasteptata este ,,Imi place sa cred ca sunt.” Cu toate ca este greu sa apreciem daca cel de-al doilea raspuns este ironic, sarcastic sau incarcat de respect pentru Siri, un lucru este sigur. Samsung s-a gandit bine la raspunsurile date de S Voice, mai ales cand intrebarile vizeaza produse Apple.

Aceasta informatie data de cei de la Android Central vine la doar cateva zile dupa ce creatorii seriei de dispozitive Galaxy prin intermediul unei reclame pe care o puteti viziona mai jos cu numele de,,Graduation Pool Party.” Cum era de asteptat, sunt evidentiate functii de care utilizatorii de dispozitive Apple nu beneficieaza: NFC, senzor IR si interactiune cu aparatul prin fluturarea mainii de la distanta.

Pentru ca o astfel de campanie agresiva trebuia sa integreze si o linie de dialog memorabila, in final, personajul principal este intrebat de un posesor de iDevice-uri, ,,Deci, unele smartphone-uri sunt mai destepte decat alte smartphone-uri?”.

Citește și: