O noua conferinta Apple – mai sunt „multe de acoperit”

O noua conferinta Apple – mai sunt „multe de acoperit”

Printr-o noua invitatie oferita mai multor publicatii online, cei de la cele mai recente zvonuri vizavi de un eveniment. Asadr, ne pregatim de o noua conferinta Apple.

eveniment apple octombrie 22 lansare

In cel mai nou set de zvonuri pe marginea unor noi iPad-uri, anuntam ieri faptul ca este foarte posibil ca Apple sa organizeze un . Zvonul era confirmat din mai multe surse si, cu toate ca mai era doar o saptamana pana la respectiva data, informatia parea plauzibila. Nu a durat mult si s-a confirmat. In urma cu mai putin de 24 de ore, gigantul din Cupertino a inaintat mai multor publicatii o invitatie care mentioneaza respectiva zi ca fiind momentul unei noi conferinte.

De asemenea, ca de fiecare data, pe invitatie sunt transpuse si cateva cuvinte cu dublu sau triplu-sens. ,,We still have a lot to cover” (Mai avem multe de acoperit) poate fi o referire subtila la faptul ca gigantul planuieste sa lanseze noi coperti, gen SmartCover, dar poate cu o tastatura ultra-subtire integrata. In acelasi timp, poate fi o recunoastere a faptului ca cei de la Apple mai au multe subiecte de acoperit si produse  de lansat inainte sa se dea batuti in fata concurentei.

Trecand peste referinte mai mult sau mai putin subtile, pe 22 octombrie Apple va lansa unul sau mai multe iPad-uri noi. Nu este exclus sa vedem un iPad mini cu Retina Display sau un care a imprumutat cateva elemente de design de la actualul iPad mini. S-ar putea sa fie si o actualizare a colectiei de iPod-uri pe care gigantul inca le mai comercializeaza cu un oarecare succes. Ramane sa asteptam o saptamana si sa aflam adevarul, la conferinta Apple.

Citește și:
Etichete: