In curand vom vedea iPad 5 si iPad mini in carcasa aurie

In curand vom vedea iPad 5 si iPad mini in carcasa aurie

Dupa mania creata cu iPhone-ul 5S de culoare aurie, cei de la Apple ar fi inconstienti sa nu lanseze si un iPad 5 si iPad mini in aceeasi nuanta, nu-i asa?

gold ipad mini ipad 5 si ipad mini

Nu a fost nici pe departe o revolutie lansarea noului . A fost, in schimb, primul moment in care cei de la Apple au lansat un iDevice cu o carcasa aurie. Din acest motiv, pentru ca foarte multi posesori de 5S isi doreau sa se diferentieze fata de utilizatorii de iPhone 5, au epuizat cel mai rapid stocurile respectivei variante de culoare.

Avand in vedere ca in perioada imediat urmatoare gigantul din Cupertino trebuie sa-si actualizeze portofoliul de iPad-uri cu noi modele, foarte multi s-au intrebat daca nu cumva vom vedea si tabletele companiei cu o carcasa aurie. Fara a exista nici un fel de siguranta ca aceste imagini sunt reale, cei de la CTechCN au publicat zilele trecute cele doua fotografii de aici, care includ un iPad 5 si un iPad mini pe auriu.

Cele mai multe surse confirma data de 22 octombrie pentru un . Totusi, pana la aceasta ora, nu avem nici un anunt oficial, exista doar zvonuri.

gold ipad 5 ipad mini retina display

Citește și: