iPad 5 e gata, se lanseaza pana la sfarsitul lunii [VIDEO]

iPad 5 e gata, se lanseaza pana la sfarsitul lunii [VIDEO]

In cazul in care va gandeati ca trece 2013 si cei de la Apple nu lanseaza macar un nou iPad, sunt mari sanse sa va inselati.apple ipad 5 space gray - 1

Avand in vedere asaltul tabletelor cu Android si procentul din ce in ce mai mic de piata ocupat de tabletele cu iOS, acesta este momentul perfect pentru ca gigantul din Cupertino sa anunte un nou . In ceea ce priveste ziua exacta a evenimentului de lansare, 22 octombrie este data confirmata din cele mai multe surse.

Desi interiorul tabletei are mari sanse sa fie un derivat din ceea ce gasim in noul iPhone 5S, cel mai mare interes vizavi de noile produse este legat de design. Nu mai putin de 3 tablete diferite in 3 ani diferiti au fost lansate de Apple cu un design identic. Este absurd si aproape imposibil ca cei de la Apple sa nu reinventeze liniile carcasei din aluminiu care va defini cel de-al cincilea de 9,7 inci in diagonala. Daca ar fi sa ne luam dupa imaginile scapate pe internet in ultima perioada, cu o carcasa ipotetica pentru noul iDevice, este foarte probabil ca rezultatul final sa fie similar din multe puncte de vedere cu ceea ce vedem la aceasta ora in iPad mini. Foarte subtire si cu marginile mai rotunjite decat ascutite, sunt foarte mari sanse ca iminentul iPad 5 sa vina in aceleasi culori precum iPhone-ul 5S. Cu alte cuvinte, veti putea dezbate cu prietenii ce inseamna Space Gray sau Champagne Gold si vizavi de o tableta a gigantului din Cupertino, nu doar vizavi de un telefon.

Cu o presiune incredibila pe Tim Cook si echipa sa de directori de a inova mai rapid, nu putem decat sa speram ca noul iPad va sintetiza valul de schimbari din piata si va reusi sa iasa si un pic in fata concurentei.

Apple ipad 5 space gray-3

Citește și: