O extensie pentru Google Chrome deschide fisiere de tip Office

O extensie pentru Google Chrome deschide fisiere de tip Office
12:30 27.04.2013

Daca nu mai vreti sa va instalati suite complicate de programe pentru a deschide fisiere Office, noul

Chrome Office Viewer

al celor de la Google care graviteaza in jurul browserului nativ al acestora. In respectivul scenariu, Google Chrome este perfect pentru a deschide un numar foarte mare de fisiere fara nici un fel de efort suplimentar din partea utilizatorului.

Incercand sa reproduca respectiva experienta, macar partial, cei de la Google au lansat extensia Chrome Office Viewer. Dupa instalare, in mod complet offline, orice fisiere Word, Excel sau PowerPoint pot fi deschise pentru vizualizare fara nici un fel de problema. Nici macar nu conteaza daca sunt fisiere pre-Office 2007 (*.doc) sau post-Office 2007 (*.docx). Timpul de raspuns este foarte mic si puteti atat sa deschideti fisiere din meniul contextual din Windows prin ,,Open With” cat si sa faceti drag and drop intr-o fereastra deschisa de Chrome.

Cel putin momentan, pentru a beneficia de aceasta functionalitate, aveti nevoie sa instalati cea mai recenta versiune de Chrome Beta. Dupa ce ati intrat pe canalul oficial de versiuni beta, este suficient sa accesati Chrome Web Store si sa descarcati extensia Office Viewer in mod gratuit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI