O comparatie intre iPad 4 si nelansatul iPad 5 [VIDEO]

Cu toate ca Apple nu a lansat inca noul 5, pornind de la carcase si rame de ecran s-a ajuns pe internet la clipul de mai sus.

Cu trasaturi de design inspirate din , urmatorul iPad 5 va fi mult mai subtire decat precedentul model, iar aceeasi diagonala a ecranului va reusi acum sa incapa intr-o carcasa cu 1,5 centimetri mai ingusta. Pentru ca schimbarile care tin de rama ecranului au fost atat de evidente, primul impuls este sa crezi ca ecranul este un pic mai mare decat in iPad-urile anterioare, trasatura complet falsa.

In clipul de mai jos, postat pe YouTube de echipa Unbox Therapy, iPad-ul 5 nu este functional, ci este doar o impreunare intre o carcasa din aluminiu pentru spate, realizata in conformitate cu multe alte zvonuri pe care le-am vazut pana la aceasta ora, si o protectie pentru fata. Daca ar fi sa avem incredere in realizatorii filmului, o diferenta foarte importanta dintre modelul anterior si cel care ar trebui sa iasa la lumina anul acesta e ca utilizatorii cu mainile mai mari au sanse ca acum sa poata cuprinde spatele tabletei intr-o singura mana.

Desi astfel de clipuri reusesc sa va trezeasca apetitul pentru noile tablete Apple, trebuie sa aveti in vedere faptul ca este aproape imposibil ca in cadrul evenimentului de pe 10 septembrie sa aflam vreo informatie despre iPad 5. Cel mai probabil, acesta va fi dedicat exclusiv noului sau noilor iPhone-uri.

apple ipad 5 vs ipad 4

Alexandru Puiu
12:30 05.09.2013
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video