Microsoft ataca iPad Mini, in cea mai noua campanie anti-Apple [VIDEO]

Microsoft ataca iPad Mini, in cea mai noua campanie anti-Apple [VIDEO]

Nu este prima si cu siguranta nici ultima, sunt curios insa cat de mult castiga Microsoft din astfel de reclame. E adevarat, acesta este trendul pietei, iar concurenta acerba din domeniul IT genereaza tot mai multe campanii agresive. Sunt totusi curios cat de benefice sunt astfel de metode pentru vanzarile de tablete ale unui gigant precum .

Cea mai recenta reclama din acest serial pune fata in fata un iPad mini si o tableta Acer Iconia W3. Aceasta din urma este una dintre cele mai compacte creatii de acest gen dotate cu Windows 8. Desi la prima vedere comparatia pare una avizata, avand in vedere ca diagonala celor doua produse este similara, in momentul in care apasati Play pe video veti intelege unde e greseala. In principiu, iPad-ul este redus la functionalitatea unui eReader, in timp ce tableta celor de la Acer este infatisata ca o unealta perfecta pentru productivitate datorita faptului ca ruleaza Microsoft Office. Coloana sonora a clipului este asigurata de afirmatii spuse de Siri, dar oare ajuta acest lucru modul in care va fi perceputa Iconia W3?

Pe termen scurt, astfel de clipuri creeaza discutii, insa ramane sa vedem daca pe termen lung efectele vor fi benefice. Personal, avand in vedere ca tabletele cu Android au depasit recent cota de piata a iPad-urilor, astept sa vad niste clipuri similare care ataca un Nexus 7 sau Nexus 10.

acer iconia w3 vs apple ipad mini comparatie

Citește și: