NVIDIA Tegra Note 7 este o nouă tabletă ieftină şi performantă [VIDEO]

NVIDIA Tegra Note 7 este o nouă tabletă ieftină şi performantă [VIDEO]

Începând cu 19 noiembrie, va începe comercializarea globală a tabletei produsă de EVGA de la un preţ de 200 dolari.

TegraNote_front_c-1280x733

Deşi eram covins că Google, cu noul Nexus 7, deţine titlul de cea mai performantă tabletă în respectiva marjă de preţ, se pare că a avut alte planuri. Din acest motiv, în urma unei colaborări cu EVGA a început producţia în serie a altui gadget cu preţul de 200 dolari. Este vorba de Tegra Note 7, o tabletă pe care ar trebui să o puteţi achiziţiona în aproximativ o săptămână şi care sunt foarte curios la ce preţ fabulos va putea fi achiziţionată în ţara noastră.

Tegra Note 7 este o nouă tabletă construită în jurul unui panou de 7 inci IPS cu o rezoluţie de 1280  x 800 pixeli şi a unui SoC NVIDIA Tegra 4 ce are un GPU cu 72 de core-uri. Dacă ar fi să credem primele teste publicate deja online, s-ar putea ca afirmaţia producătorului că ,,aceasta este cea mai performantă tabletă de 7 inci” să fie cât se poate de adevărată. Are o cameră principală de 5 megapixeli capabilă de capturi HDR şi o a doua cameră frontală limitată la VGA. Spaţiul intern este limitat la 16GB, în schimb poate fi extins prin intermediul cardurilor MicroSD. Are două difuzoare stereo frontale şi inclus în pachet se mai află un stylus care funcţionează perfect în toate aplicaţiile.

Această lansare vine la câteva luni după ce NVIDIA a anunţat că lucrează la un astfel de gadget cu numele de Tegra Note 7 ce urma să fie produs de unul sau mai mulţi parteneri OEM. Se pare că în final a fost vorba de unul singur, cu numele de EVGA, în timp ce produsul final are acelaşi nume precum cel anunţat în septembrie. Autonomia este de aproximativ 10 ore de redare de conţinut HD departe priză.

În cazul în care nu aţi fost încă convinşi vizavi de performanţa acestui gadget, clipurile de mai jos ar trebui să răspundă la întrebările pe care le mai aveţi.

TegraNote7-1473_678x452