nVidia GeForce GTX 480M a fost integrata in notebook-uri

nVidia GeForce GTX 480M a fost integrata in notebook-uri
13:38 26.05.2010

nvidia_logonVidia a lansat noua unitate de procesare vizuala GeForce GTX 480M pentru notebook-uri, primul GPU din seria Fermi pentru sistemele mobile. GeForce GTX 480M a fost lansata in Romania in urma cu o luna.

Printre cele mai importante avantaje pe care noua unitate le ofera se numara: conceptul DirectX 11 done right pentru notebook-uri, ceea ce inseamna ca se poate obtine o performanta de cinci ori mai mare decat a oricarei alte unitati de procesare vizuala, datorita motorului de „tessalation” si datorita puterii de care este capabila.

Mai mult, unitatea are arhitectura Fermi care este disponibila pe notebook-uri, iar pentru ca au la dispozitie de trei ori mai multe nuclee nVidia CUDA, utilizatorii pot realiza codarea, sclarea sau editarea continutului video de inalta definitie intr-un timp extrem de scurt. Pe langa cele mai bune performante de gaming, nVidia ofera si tehnologiile nVidia 3D Vision; nVidia PhysX technology si programul de update al driverelor nVidia Verde Notebook Drivers.

loading...