Tegra Note, un nou gadget cu stylus marca NVIDIA

Tegra Note, un nou gadget cu stylus marca NVIDIA

Dupa lungi speculatii pe marginea acestui dispozitiv, a anuntat in sfarsit noua tableta dotata cu stylus cu numele de Tegra Note.

nvidia tegra note

Tegra Note este o tableta impresionanta la capitolul specificatii care reuseste sa se inscrie in pretul decent de 200 dolari.

In ultimii ani, odata cu lansarea primului phablet Galaxy Note, stylusurile au revenit la moda. In conformitate cu acest trend, cei de la de mai sus, cu numele de Tegra Note.

Noua tableta a americanilor este construita in jurul unui panou sensibil la atingere de 7 inci cu o rezolutie de 1280 x 800 pixeli. Are un slot microSD pentru extinderea celor 16GB de memorie interna, iar camera nu a fost infatisata decat ca fiind ,,groundbreaking” – revolutionara. Creierul intregii afaceri este un SoC NVIDIA Tegra 4, un procesor foarte performant care ar trebui sa faca o treaba foarte buna atat pe partea de gaming, cat si a redarii de continut HD. Apropo de redare, bateria de o putere inca necunoscuta ar trebui sa ofere 10 ore de continut multimedia de inalta definitie fara intrerupere.

Un detaliu important este dat de faptul ca acest dispozitiv nu va aparea in nici un magazin ca fiind promovat de NVIDIA sau ca avand sigla companiei. In schimb, tableta de 200 de dolari trebuie perceputa ca fiind un dispozitiv de referinta ce e menit sa treaca printr-un proces de rebranding in functie de producatorul OEM care va decide sa-l comercializeze. Interesanta decizie.

Printre partenerii care s-au angat deja sa vanda creatia cu Android de mai sus, se numara EVGA si PNY pentru piata din SUA, EVGA, Oysters si ZOTAC in Europa, XOLO in India si Colorful, GYGABITE, Shenzen Homecare Technology si ZOTAC in Asia-Pacific.