Noul Instagram 4.1 aplica efecte si pe filme

Noul Instagram 4.1 aplica efecte si pe filme

A trecut deja o luna de cand serviciul Video on a fost lansat, motiv pentru care un update semnificativ era inevitabil – Instagram 4.1.

facebook instagram 4.1 lead

In timp ce numarul utilizatorilor de Vine a scazut semnificativ in ultima luna si numarul a explodat, cineva, undeva s-a gandit cu ce se poate imbunatati populara aplicatie a companiei detinute de Facebook.

Tocmai a fost lansata versiunea Instagram 4.1, care permite utilizatorilor pasionati de efecte vintage sa se bucure de un set de functii suplimentare pe care le-au cerut in numeroase cazuri. Pentru prima oara, clipurile video imortalizate pe Instagram nu mai trebuie neaparat facute cu camera telefonului, pot fi si importate din galeria video. Dupa ce le-ati adus in aplicatie, le puteti decupa, le puteti transforma in patrate si le puteti partaja mai departe pe Instagram. Astfel, daca aveti un scurt metraj de acum un an care credeati ca ar fi perfect pentru Video on Instagram, il puteti urca pe reteaua de socializare.

Un bonus pentru utilizatorii de iOS vine sub forma posibilitatii indreptarii fotografiilor. Dupa captura, este suficient sa faceti un tap pe butonul marcat Straighten si aplicatia va incerca sa faca cea mai buna alegere  pentru a o indrepta. Nici aceasta functie nu este limitata la cadrele imortalizate prin intermediul aplicatiei. Daca vreti sa aplicati acelasi efect asupra unei imagini importate din galeria foto, aveti si aceasta posibilitate.

In cazul in care sunteti utilizator de Android 4.0, Video On Instagram functioneaza de acum si pe terminalele voastre. Pentru a ajunge rapid la download-ul potrivit pentru terminalul vostru, faceti un click pe Google Play sau Apple AppStore.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: