Instagram nu suporta aplicatiile neoficiale de Windows Phone

Instagram nu suporta aplicatiile neoficiale de Windows Phone

Cu toate ca nu au o aplicatie oficiala pentru Windows Phone, creatorii serviciului se pare ca au o problema si cu alternativele.

instagram facebook windows phone

Chiar daca cei de la Microsoft au facut eforturi financiare supraomenesti pentru a stimula aducerea celor mai populare aplicatii in magazinul Windows Phone Store, nu se afla printre ele. Tot aici am putea atrage atentia ca nici macar aplicatica oficiala de Facebook nu este dezvoltata de gigantul in socializare, ci de Microsoft.

Utilizatorii de WP au cateva solutii pentru a-si urca imaginile pe Instagram. Din pacate, o parte dintre ele deja nu mai functioneaza si in curand vor inceta sa-si mai faca treaba si cele care scapa de primul val. Cei de la Facebook, care detin Instagram, se pare ca au inceput sa vaneze fotografiile care nu sunt urcate prin intermediul aplicatiilor oficiale ale serviciului. Au fost sesizate mai multe cazuri de fotografii care au disparut de pe profilele celor care le-au postat la cateva secunde dupa ce au fost urcate pentru ca au fost folosite terminale cu Windows Phone.

Cel mai recent caz vine sub forma Instance, un client popular de Instagram pentru Windows Phone ce putea fi folosit pana de curand pentru urcarea de fotografii pe profilele personale. Instance nu mai functioneaza, este evident ca vina este in curtea Instagram si comportamentul are mari sanse sa se reitereze si pentru celelalte aplicatii similare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: