Creatiile in Instagram ies din mobil, pot fi postate online

Creatiile in Instagram ies din mobil, pot fi postate online

Daca ardeti de nerabdare sa va postati pe un site sau pe o retea de socializare, de acum aveti aceasta optune.

embedded instagram

Cu o baza de cateva milioane de utilizatori, creatorii Instagram au decis zilele trecute sa ofere posibilitatea adeptilor popularei aplicatii de a-si porta continutul de pe profilul personal al retelei sociale pe multe alte site-uri. Printr-un sistem de embed, odata cu lansarea , nici macar nu sunteti limitati la posibilitatea integrarii de imagini statice online.

Aceasta mutare va marca tranzitia retelei Instagram dintr-un univers exclusiv mobil intr-o retea sociala clasica. Datorita acestei schimbari, in cateva saptamani foarte multe site-uri online de glume si meme-uri vor infatisa pe prima pagina imagini cu embed de pe Instragram.com.

Incercand sa faca aceasta tranzitie intr-un mod destept, intreaga functionalitate de embed din Instagram este disponibila doar pentru utilizatorii cu profile publice care au decis ca nu au nimic de ascuns. Astfel, daca cineva va va copia un embed si-l va posta online mai departe nu va fi nici un fel de problema. Ca fapt divers, indiferent unde va ajunge o imagine patratoasa, aceasta va fi afisata intr-un mod similar precum pe site-ul Instagram. Veti putea cu usurinta sa vedeti cine a urcat respectiva imagine online si veti putea sa cititi comentariile sau sa dati un like.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: