Nokia Lumia 928 este numele celei mai noi creatii finlandeze

Nokia Lumia 928 este numele celei mai noi creatii finlandeze
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
09:20 08.04.2013

Au existat de cateva luni speculatii legate de un , iar acum avem si un nume pentru respectivul smartphone, Nokia Lumia 928.

nokia lumia 928 verizon zvonuri

Pentru ca in continuare cel mai bun exponent pentru un , e bine de stiut ca operatorul american Verizon va fi partenerul lui Nokia pentru un nou model. Acesta poarta numele de Nokia Lumia 928 si este compatibil cu reteaua 4G LTE utilizata de Big Red. Ca un mic detaliu tehnic, cipul de baseband folosit de 928 va permite realizarea simultanta de trafic de date si apeluri de voce la viteze 4G LTE. Primele imagini cu noul terminal vin de la acelasi cont de Twitter care a mai „lansat” pe internet in ultimele cateva luni imagini dovedite ulterior ca fiind veridice. Este vorba de @evleaks.

Similar din multe puncte de vedere cu fratele sau, Lumia 920, noul Lumia 928 va fi realizat dintr-un nou tip de policarbonat, aspect care se va reflecta intr-o grosime un pic mai mica fata de 920. Mai precis, vorbim de o diferenta de 0,5 mm grosime intre vechiul 920 si noul 928. Smartphone-ul va detine un panou OLED de 4,5 inci si va avea la baza un procesor dual core de 1,5 GHz si 1 GB RAM. Spatiul de stocare implicit va fi de 32GB, fara posibilitatea adaugarii unui card de memorie pentru cresterea acestuia

Indiferent daca va fi un succes de piata sau nu, sunt curios cat va astepta Nokia pana cand va lansa terminale similare si pentru alti operatori de telefonie americani sau globali.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI