Nokia Lumia 925: o reclama anti-Apple amuzanta si cu bun gust

Nokia Lumia 925: o reclama anti-Apple amuzanta si cu bun gust

In speranta de a promova abilitatile de captura ale in conditii de lumina scazuta, finlandezii au lansat o  reclama anti-Apple.

Platforma Windows Phone continua sa nu fie foarte populara printre utilizatorii de smartphone-uri. In acelasi timp, multi ar zice ca niste foarte performanti integrati intr-un telefon nu genereaza neaparat achizitii in masa. Cu toate acestea, Nokia spera sa-si intoarca norocul printr-un clip de 30 de secunde.

Reclama de mai sus este cea mai recenta dintre cele menite sa demonstreze avantajele Nokia Lumia 925. Desi acest aparat nu este cu mult mai performant decat Lumia 920, camera foto a beneficiat de un upgrade semnificativ. In particular, pozele obtinute pot captura scene de noapte fara probleme, iar in conditii de iluminare redusa cadrele spectaculoase sunt la indemana oricui, chiar si fara blit.

Pentru a-si ilustra cazul, creatorii filmului au profitat de un iPhone ce pare sa fie 3G sau 3GS. In rest, povestea e simpla: un grup de prieteni stau intr-o intersectie in miez de noapte si unul dintre ei asteapta sa vina o masina cu farurile pornite pentru a lumina un pic cadrul. In final, cel care tine telefonul in mana rateaza un moment prielnic doar pentru a-si da seama subit ca singurul lucru care i-a lipsit este un Nokia Lumia 925.

Personal, scenariul mi s-a parut destul de amuzant, iar faptul ca aparatul foto cu probleme este un iPhone nici macar nu este foarte evident.

Nokia Lumia 925

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI