Nokia compara performanta camerei din Lumia 925 cu iPhone 5 [VIDEO]

Nokia compara performanta camerei din Lumia 925 cu iPhone 5 [VIDEO]

Cu toate ca varful sau actual pe partea de foto este Lumia 1020, Nokia a dat publicitatii o reclama in care compara iPhone 5 cu .

Punand fata in fata din punctul de vedere al numarului de megapixeli si al deciziei de cumparare, la prima vedere sunt asemanatoare. Ambele au un senzor de 8 megapixeli si pot imortaliza continut video la rezolutie Full HD. Totusi, pentru ca abilitatile de captura ale unui aparat se masoara si in altceva decat megapixelii, cei de la Nokia au lansat clipul de mai sus.

Unul dintre cele mai noi smartphone-uri ale companiei este net superior creatiei Apple, dupa cum au observat finlandezii imortalizand cadre similare cu iPhone 5 si Lumia 925. In clip, vocea de fundal se arunca la a recunoaste ca zilnic mai multe imagini sunt capturate cu iPhone-ul decat cu orice alt telefon, insa imediat se aude ca Nokia mizeaza pe calitate, nu pe cantitate.

Din punctul meu de vedere, diferentele de calitate sunt evidente, iar smartphone-ul cu Windows Phone 8 iese castigator la orice categorie. Problema e ca nu voi fi niciodata de parere ca decizia de achizitie a unui smartphone trebuie influentata semnificativ de cat de bine face poze. Sunteti de alta parere?

Nokia lumia 925 apple iphone 5 comparatie reclama