Nokia DC-18, acumulator USB pentru utilizatorii cu simt estetic

Nokia DC-18, acumulator USB pentru utilizatorii cu simt estetic

Odata cu , producatorul finlandez a anuntat o serie de acumulatori portabili cu conector microUSB, intitulati DC-18.

Nokia Universal Portable USB Charger DC-18

In domeniul acumulatorilor cu un port USB sau doua, rareori mai vezi un pic de varietate la capitolul design sau utilizatori care tin la acest aspect. Daca va intereseaza in egala masura aspectul si functionalitatea,

Nokia incearca ceva nou cu DC-18 Universal Portable USB Charger. Un gadget simplu si eficient, bateria celor de la Nokia detine o capacitate de 1720 mAh, suficient pentru o incarcare suplimentara de iPhone 5. Aceasta va putea fi achizitionata in curand in 4 culori diferite, alb, rosu, galben si albastru. Pe langa aspectul estetic deosebit, dimensiunile compacte (57 x 57 x 14,9 mm), combinate cu o greutate infima de doar 65 grame transforma acest acumulator portabil in accesoriul perfect pentru calatorii. Se incarca de la USB si incorporeaza un port microUSB perfect pentru a incarca cu usurinta un Galaxy S4 sau Nokia Lumia, sau orice alt dispozitiv  fara nici un cablu suplimentar. Cu toate ca nu are nici un buton, daca trageti de cablul ascuns in marginea aparatului vedeti automat cata energie mai aveti in baterie. In plus, tot atunci puteti incepe procesul de incarcare si puteti scoate gadgetul din standby. Similar cu alte produse din aceeasi gama, curentul pe iesire este de 0,6 amperi la 5 volti.

Daca pana acum nu ati gasit nici un acumulator USB care sa va incante sau pur si simplu vreti sa faceti unui pasionat de gadgeturi un cadou deosebit, DC-18 de la Nokia ar putea fi cea mai potrivita solutie.

Citește și: