Nokia lanseaza un nou terminal low end care arata bine, Asha 501

Nokia lanseaza un nou terminal low end care arata bine, Asha 501

Pentru ca va exista intotdeauna o piata pentru terminalele low end, terminal multicolor Asha 501.

Nokia Asha501_8

Au inceput de cateva zile sa circule pe internet informatii legate de un nou smartphone low end al companiei finlandeze. Numele , iar astazi a fost confirmat oficial de catre Nokia.

Pentru a demonstra ca nu-si pune toti banii intr-un singur sac, Asha 501 este o dovada clara a faptului ca Nokia ia foarte in serios dezvoltarea de terminale care nu au nici o legatura cu Windows Phone. Adresandu-se unui target complet diferit, noul aparat, desi nu este , impartaseste cateva principii de realizare cu acestea. Asha 501 este disponibil intr-o serie de culori vii si vine dotat cu o noua interfata inspirata parca din cateva elemente de Windows Phone. Fastlane, dupa cum i-au spus producatorii, este un sistem care permite utilizatorului sa foloseasca aproape exclusiv swipe-uri pe ecran pentru a sari de la un ecran la altul al meniului sau de la o aplicatia la alta.

La interior, avand in vedere ca nu vorbim de un smartphone de varf, Asha 501 se rezuma la un ecran rezistent la zgarieturi de 3 inci, o camera principala de 3,2 megapixeli si o baterie impresionanta. Nokia promite 48 de zile de standby si 17 ore de conversatii la o singura incarcare. Pentru a intelege mai bine despre ce este vorba in acest nou aparat, puteti viziona clipul de mai jos. Daca sunteti tentat sa faceti o achizitie, in cateva saptamani va ajunge, cu siguranta, si la operatorul vostru de telefonie preferat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: