Ceasurile Casio G-Shock cu Bluetooth se pupa de minune cu smartphone-urile

Ceasurile Casio G-Shock cu Bluetooth se pupa de minune cu smartphone-urile

casios-smartphone

Intr-un univers in care ceasurile sunt unele dintre cele mai variate dispozitive dintr-un singur segment de piata, e placut sa vezi ca incep sa apara din ce in ce mai multe alternative pentru cei mai “geeky” dintre noi.

Sub numele de G-Shock GB-6900, Casio va lansa in luna martie a acestui an, initial in Japonia, ulterior in restul lumii, un ceas extrem de capabil.

Pe langa functia de ceas, acest dispozitiv va avea un modul Bluetooth 4.0 care ii va permite sa se conecteze la majoritatea smartphone-urilor actuale. Cu ajutorul Bluetooth LE, un protocol optimizat pentru consum redus de energie si interactiune, noul ceas avea cateva functii interesante. Pe ecranul de dimensiuni compacte noul G-Shock GB-6900 va va putea spune ca daca primiti un apel, un emai sau un mesaj text. In plus, veti putea modifica direct de pe ceas cativa parametri de functionare ai smartphone-ului.

Intarziat initial din cauza inundatiilor din Tailanda, noul ceas va fi avea ca data de lansare ziua de 16 martie, iar ca pret vorbim de 230 dolari. Eu zic ca pretul este destul de piperat, dar ca dispozitiv s-ar putea sa isi justifice o mare parte din bani.

Citește și: