Noi imagini cu HTC One Max ajung pe internet

Noi imagini cu HTC One Max ajung pe internet

Pentru ca mai este foarte putin pana la lansare, noi detalii cu One Max ajung din ce in ce mai des pe internet.

HTC One Max

Nu este prima oara cand mentionam intr-un material numele de . Phabletul construit pe designul HTC One este de mult timp in cartile taiwanezilor.

Desi mai jos va puteti delecta cu sigla si o imagine a noului aparat, publicate de @evleaks, important este ca aceste semne confirma lansarea iminenta a gadgetului. Trimestrul patru al acestui an, care incepe in luna octombrie, reprezinta cea mai recenta speculatie pe marginea acestui subiect. Spre deosebire de imaginile din trecut, in care produsul aparea de unul singur, mai jos, in dreapta lui One Max, vedem un HTC One care ne poate folosi ca reper de dimensiune.

In ceea ce priveste configuratia hardware, chiar daca s-ar putea sa se materializeze un pic schimbata pe rafturile magazinelor, nu cred ca respectivele modificari sa fie semnificative. In principal, este construit in jurul unui panou Super LCD 3 Full HD 1080p de 5,9 inci si foloseste un quad core Snapdragon 800 tactat la 2,3 GHz, 2GB memorie RAM si 16 Gb de memorie interna. Camera foto este dotata cu tehnologia UltraPixel, in timp ce din ecuatie nu lipsesc un slot microSD sau o baterie generoasa de 3200 mAh.

Sunt foarte curios daca specificatiile de mai sus se vor mentine si in varianta finala a produsului, insa mai curios sunt de pretul la care se va vinde la liber respectivul phablet HTC One Max.

HTC One Max foto