Un teaser video si noi detalii despre HTC One Max [VIDEO]

Un teaser video si noi detalii despre HTC One Max [VIDEO]

HTChange este tag-ul unui nou clip urcat in ultimele 24 de ore pe YouTube de catre cei de la HTC si pare sa ne pregateasca pentru HTC

Se aproapie cu pasi repezi sezonul phablet-urilor. Daca ieri ni s-a confirmat oficial ca la IFA vom vedea lansarea noului Galaxy Note 3, Sony a anuntat deja Xperia Z Ultra si tot mai multe surse confirma ca Nokia lucreaza la un dispozitiv similar cu un ecran generos si Windows Phone  8, doar HTC mai lipsea din aceasta competitie.

Prin noul clip integrat mai sus, HTC face doua lucruri deodata. Incearca un proces de rebranding prin intermediul unor afirmatii precum ,,Here’s to Change” si incearca sa ne pregateasca pentru ceva important ce urmeaza sa fie lansat in urmatoarele saptamani, ,,Big Things Ahead”. Avand in vedere ca situatia financiara a companiei nu este una dintre cele mai roz din domeniu IT, privind detasat, gigantul taiwanez are o nevoie urgenta de reinventare. HTC One a fost un pas in directia corecta, dar, pana nu vedem o intreaga serie de aparate construita pe aceleasi principii de design, situatia nu-si va reveni.

-ul din imaginea de mai sus este cea mai buna incercare a taiwanezilor de a mai castiga un pic din piata, mai ales ca tot mai multi amatori de gadgeturi cocheteaza cu ideea unui Android mai mare.

htc one max zvonuri preview picture