Noi detalii despre un SmartWatch Samsung desprinse dintr-un patent

Noi detalii despre un SmartWatch Samsung desprinse dintr-un patent

Cu toate ca nu toate patentele obtinute de companii se reflecta in produse, acesta s-ar putea sa fie asteptatul SmartWatch .

samsung-smartwatch-flexible

Dispozitivul din imaginea de mai sus ar putea deveni primul concurent serios pentru Pebble, Agent si alte aparate similare pe care le gasim deja pe piata. Dupa ce Sony a dat impuls seriei de ceasuri inteligente lansate de companii renumite, s-ar putea sa adopte aceeasi strategie.

Intre lunile martie si mai ale acestui an, Samsung a obtinut in Coreea de Sud trei patente. Toate ar putea ascunde detalii despre un dispozitiv care va deveni realitate in lunile care urmeaza. Acest SmartWatch Samsung este asteptat sa aiba un display flexibil, in timp ce in partea de jos, sub ecran, ar putea gazdui controalele fizice specifice platformei Android. Pe marginea din dreapta, daca ar fi sa avem incredere in imaginea de mai sus, ar trebui sa gasim un port microUSB perfect atat pentru actualizari de software cat si pentru incarcarea cu energie electrica. Nu lipseste din ecuatie un difuzor, un microfon si un buton de power.

Trecand peste lipsa oricaror informatii referitoare la configuratia hardware interna, nu este exclus ca in luna septembrie la IFA 2013 sa vedem detaliat un astfel de gadget, care are tot ce-i trebuie pentru a deveni un accesoriu de incredere.

Citește și: