26 apr. 2013 | 12:40

Nintendo Wii U primeste in sfarsit un update de care avea nevoie

ACTUALITATE
Nintendo Wii U primeste in sfarsit un update de care avea nevoie

Putinii utilizatori de Nintendo Wii U se vor putea bucura de un salt in performanta a consolei datorita unui nou update de firmware.

nintendo wii-u system update

Cu toate ca am scris mai multe stiri depre decat despre , in curand Wii U ar putea fi o consola mult mai atractiva.

Un update planificat  de acum cateva luni ajunge in sfarsit pe primele modele din noua generatie de console. Daca pana de curand un joc se putea incarca si in 30 de secunde, prin noul update, timpii de incarcare sunt micsorati semnificativ. Nintendo a mai facut cateva update-uri si in trecut pentru aceasta problema, se pare insa ca, cea mai recenta incercare de a gasi o solutie este si cea mai eficienta. In plus, noul update este o revelatie pentru cei care fac multe achizitii online de jocuri prin intermediul consolei. De acum inainte, download-urile si update-urile la aplicatii vor fi descarcate automat fara nici un fel de interventie din partea utilizatorului. Chiar si atunci cand consola este inchisa, actualizarile sunt downloadate automat si se instaleaza pe aparat.

Tot de acum, compania japoneza finiseaza functia Wii U Virtual Console, inainte de a o lansa oficial in zilele care urmeaza. Daca aceasta functie vi se pare interesanta, merita sa o aveti in vedere deoarece va ofera posibilitatea sa achizitionati si va jucati pe controllerul de Wii U, jocuri de GameBoy Advance, NES sau SNES. Daca nu aveti rabdare sa porniti consola si sa alegeti sa initializati  consola virtuala, prin acest pachet de actualizari este suficient sa tineti apasat pe B la pornirea aparatului si veti sari direct in Wii U Virtual Console. Noul update ar trebui sa fie disponibil actum, iar daca aveti noroc ar trebui sa se instaleze fara evenimente neplacute.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele