Urmatorul XBOX are o data de lansare oficiala

, 25 Apr, 11:20

A trecut ceva de cand Nintendo a anuntat Wii U si Sony a demonstrat noul PS4, a consolelor moderne, cu noul Xbox, pe 21 mai.

xbox-720-invitatie

si informatii mai mult sau mai putin fondate au inceput sa ajunga pe internet in ultimele luni cu referire la un ipotetic XBOX 720. Respectiva consola, chiar daca nu se stie care ii va fi numele comercial, a primit in sfarsit si o data de lansare provenita direct de la gigantul din Redmond. Dupa cum se vede si in captura de mai sus, evenimentul se va petrece la sediul Microsoft din Statele Unite, mai precis, in campusul XBOX.

Deoarece se poarta ca astfel de evenimente sa fie transformate in manifestari grandioase, vezi lansarea noului Galaxy S4, nu ar trebui sa vina ca o surpriza faptul ca respectivul eveniment va fi transmis in direct utilizatorilor de XBOX Live si celor care au acces la Spike TV.

Sintetizata intr-un comunicat ca ,,marcand inceputul unei noi generatii de jocuri, TV si divertisment”, noua consola are mari sanse sa ajunga la utilizatori inaintea lui PS4. Totulce conteaza este ca Microsoft sa-si joace cartile cum trebuie. Daca se confirma informatiile de la creatorii platformei Windows, noua consola ar fi anuntata la sfarsitul lunii mai doar ca in iunie la E3 deja sa se declanseze procesul global de distributie. Tot la targul de gaming vom vedea si intreaga colectie de jocuri care va incerca sa aduca urmatorul Xbox in fruntea preferintelor.

Printre cele mai importante si controversate zvonuri legate de viitoarea consola Microsoft se numara obligativitatea unei conexiuni permanente le internet, indiferent de joc si  lipsa compatibilitatii cu jocurile de XBOX 360. Doar timpul ne va spune daca ne vom enerva la respectivul eveniment, mai mult decat ne vom bucura.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Microsoft va incerca sa vanda mai multe servicii dacat produse, asa cum promoveaza acum intens Office 365 in locul suitei clasice.
Lansarea comerciala ar putea sa fie in toamna sau mai aproape de sarbatorile de iarna.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail