Nexus 5 scapa din greseala pe Google Store in varianta oficiala

Nexus 5 scapa din greseala pe Google Store in varianta oficiala

Dupa lungi speculatii vizavi de urmatorul smartphone create de Google in colaborare cu LG, noul ajunge din greseala pe site-ul Google.

oficial google nexus 5

Desi nu a fost inca lansat oficial, din intamplare, pentru o perioada foarte scurta, pe Google Store, magazinul online al gigantului din Mountain View. Cei de la Android Police au fost pe faza si au reusit sa salveze poza de mai sus si sa obtina si alte cateva informatii noi de pe marginea noului terminal.

Avand in vedere ca vin direct de pe serverele Google, de aceasta data nu mai exista nici un dubiu legat de faptul ca va aparea in curand, ca va fi produs de LG si ca va fi preinstalat cu Android 4.4. Cu aceasta ocazie, aflam de exemplu, ca noua versiune a sistemului de operare, ce va purta numele de KitKat va incorpora, printre altele, noi elemente de interfata, precum icoane complet noi pentru telefon, aplicatia de captura si Gmail.

La ora actuala, desi nu stim exact momentul in care Google va anunta oficial noul smartphone, nu este exclus ca pana la sfarsitul lunii sa intre in oferta operatorilor de telefonie, mai ales ca Nexus 4 a aparut in aceeasi perioada a lui 2012. Daca zvonurile de pana acum se confirma, ar trebui sa fie construit in jurul unui panou Full HD de 5 inci, a unui procesor quad core Qualcomm Snapdragon 800 si ar trebui sa integreze o camera de 8 megapixeli.

In cazul in care pretul de 350$ pentru versiunea deblocata de 16GB, afisat pentru scurt timp pe Google Store, ramane valabil, acesta ar putea sa fie un succes rasunator. Singura problema este sa nu se repete situatia de anul trecut, in care Nexus 4 nu se gasea nicaieri si  toata lumea si-l dorea.

Citește și: