Nexus 5 se lanseaza saptamana viitoare?

Nexus 5 se lanseaza saptamana viitoare?

Dupa lungi speculatii vizavi de urmatorul smartphone creat sub supravegherea Google, are mari sanse sa fie lansat oficial in cateva zile.

LG Google nexus 5

Foarte multi pasionati de smartphone-uri si tablete, din diverse motive, asteapta cu nerabdare ca in cadrul unui eveniment anual, Google sa anunte un nou terminal . Planificat pentru toamna aceasta este Nexus 5, un telefon care ar trebui sa ajunga la primii utilizatori ca prima gazda preinstalata cu noul sistem de operare Android 4.4 Kitkat. Pentru ca gigantul din Mountain View a refuzat pana la aceasta ora sa ofere o data oficiala de lansare, nu putem decat sa ne incredem in cateva informatii obtinute de cei de la CNET UK pe marginea acestui subiect.

Aparent, surse apropiate de subiect au confirmat data de 15 octombrie ca fiind momentul mult asteptatului anunt. In pregatirea respectivului eveniment, din magazinul online Google Play din SUA s-au epuizat stocurile de Nexus 4 si nu au mai fost completate deja de ceva timp.

Nexus 5 se pare ca va fi al doilea terminal din aceasta serie de dispozitive ce va fi produs de LG. In urma unei colaborari stranse cu Google, ca de obicei, gadgetul va include un quad core Snapdragon 800 cu 2GB RAM, o camera de 8 megapixeli si posibiltatea nativa de incarcare wireless. Pentru a aprecia mai bine iminenta lansarii noului aparat, e suficient sa va uitati la carcasa de mai jos produsa de cei de la Spigen, un producator de accesorii sud-coreean. Fara a trada elemente noi de design, imaginea de inalta rezolutie de mai jos reconfirma o mare parte din detaliile pe care am ajuns sa le asociem ipoteticului Nexus 5. Ca pret, se vehiculeaza o scadere brutala de pana la 300 de dolari fara contract. Ramane acum sa vedem care dintre aceste informatii se confirma si care se infirma.

Desi s-au grabit sa ofere cateva detaii pe marginea noului Android 4.4 Kitkat, schimbarile semnificative la capitolul software care vor fi introduse cu aceasta ocazie continua sa ramana o surpriza, un motiv in plus pentru a nu rata conferinta de lansare.

Google LG nexus 5-cases