Nexus 5 si Android 4.4 KitKat, detaliate intr-un clip [VIDEO]

Nexus 5 si Android 4.4 KitKat, detaliate intr-un clip [VIDEO]

Desi nu cred ca mai era ceva de aflat despre sau noul sistem de operare Android 4.4, exista un film care spulbera ultimul dram de mister.

LG Nexus 5 Android 4.4 Kitkat

In ultimele saptamani, tot mai multe imagini au ajuns pe internet cu scopul de a detalia fiecare coltisor din urmatorul smartphone al celor de la LG. Este vorba de , primul terminal preinstalat cu urmatorul upgrade major al platformei Android, 4.4 KitKat. Cele mai recente informatii pe marginea acestor doua elemente confirma sfarsitul acestei luni ca fiind momentul lansarii oficiale.

Acum, anterior aparitiei oficiale avem si un clip care sa atraga atentia asupra catorva detalii de design si interfata. Clipul de mai jos esta creatia grupului Club SFR Smartphones si are o durata de aproximativ 7 minute, mai mult decat suficient pentru a va lamuri in ceea ce priveste o parte importanta din schimbarile introduse in noul SO.

Ca un mic detaliu, sistemul de operare care ruleaza pe aparat poarta inca sigla Key Lime Pie, versiune care intre timp s-a transformat in Android 4.4 KitKat, o dovada poate a faptului ca nu vedem totusi aici cea mai recenta versiune a platformei.

Cu alte cuvinte, nu mai avem decat cateva saptamani pana vom afla cu ce incearca sa ne impresioneze cei de la Google in colaborare cu LG. Personal, avand in vedere cat de repede se misca piata de telefoane, am o reticenta destul de mare cum ca Nexus 5 va fi ceva cu adevarat spectaculos.