Neaşteptat, aseară a picat site-ul YouTube

Neaşteptat, aseară a picat site-ul YouTube
Alexandru Puiu
02:19 19.11.2013

Deoarece nimic nu este perfect, în această seară a picat şi aplicaţiile cu acelaşi nume au încetat pentru mobil să mai funcţioneze.

YouTube eroare cazut fail picat website down

Zilele trecute, clasificam împreună cu un prieten ca fiind ,,moartea productivităţii”. În continuare consider că internauţii care îşi câştigă existenţa prin intermediul activităţilor desfăşurate pe PC ar fi mult mai eficienţi fără YouTube. Nu a durat mult şi „rugăminţile” mi-au fost ascultate, a picat YouTube.

Cu toate că nu îmi aduc aminte să mi se mai fi întâmplat vreodată, în această seară, în jurul orei 11:50 PM şi până la 12:45 AM, cel mai popular website de clipuri online din lume nu a mai fost accesibil, a picat YouTube. După ce introduceaţi www.youtube.com în bara de adresă, eraţi instant întâmpinaţi de mesajul complet neconcludent de mai sus, însoţit de un mesaj menit probabil să fie amuzant. ,,O echipă de maimuţe foarte antrenate a fost trimisă să soluţioneze situaţia.” Încercând să aflu cauza problemei, am folosit mai multe browsere web de pe mai multe dispozitive şi de fiecare dată, pe parcursul perioadei deloc scurte, am fost întâmpinat de un mesaj identic în partea de sus a paginii şi de câteva linii de cod diferite în partea de jos.

Nici măcar aplicaţiile terţe nu au putut accesa baza de date cu conţinut video. Mesajul de mai jos, foarte clar şi la subiect, a fost singurul lucru pe care l-am văzut pe aplicaţia YouTube pentru iPad. ,,Eroare la încărcare. Apăsaţi pentru a încerca.” De acum, este doar o chestiune de cea mai bună alegere a unei melodii pentru o trecere mai departe.

YouTube app ios eroare cazut fail picat website down

Comentarii
loading...