Alegeti-va preferatii la prima editie YouTube Music Awards [VIDEO]

, 23 Oct, 08:50

In cazul in care nu existau suficient de multe premii anuale, YouTube Music Awards acorda premii celor i din diverse categorii.

YTMA Youtube music awards nominalizari votare

Anul acesta, pentru prima oara, va avea loc YouTube Music Awards. Evenimentul se va desfasura pe 3 noiembrie si va fi gazduit de actorul Jason Schwartzman.

YouTube Music Awards este un eveniment care vizeaza exclusiv in ultimul an. Orice internaut cu o conexiune la internet poate vota clipul preferat din sase categorii. Nu conteaza la nici un nivel numarul de vizionari actuale al respectivelor filmulete. Categoriile sunt Artist of The Year, Video of the Year, Response of the Year, Innovation of the Year, YouTube Breakthrough, YouTube Phenomenon. Pentru fiecare clip nominalizat, cei de la YouTube au creat un nou clip intre 30 si 40 de secunde care integreaza tag-ul YTMA, astfel le puteti gasi usor si la cautare.

La fiecare sectiune va castiga segmentul care are cele mai multe partajari pe retele de socializare. Ca urmare, un vot este considerat un share pe Facebook, Twitter, Google+ sau un retweet/reshare pe oricare dintre retelele de socializare pe care puteti posta direct de pe YouTube. Pentru a afla rapid nominalizatii, accesati www.youtube.com/user/youtube, acolo veti putea vedea liste impartite pe fiecare categorie in parte. In scurt metrajul de mai jos va este explicata procedura de vot.

O initiativa foarte interesanta, aceasta este o metoda suplimentara pentru a pierde si mai mult timp pe YouTube decat o faceti oricum.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail