Motorola Moto G primeste o data oficiala de lansare

Motorola Moto G primeste o data oficiala de lansare

Urmasul atractivului Moto X, cu numele Moto G, va avea parte de un eveniment de lansare dedicat in aproximativ o saptamana.

Google Motorola Moto X Moto G

Incercand sa creeze un sentiment de anticipatie in jurul noului sau terminal, Motorola a trimis astazi mai multor publicatii un document de tip Save-the-date. Acesta este menit sa va atraga atentia asupra faptului ca pe data de 13 noiembrie va avea loc un eveniment de lansare, fara a anunta si un loc exact sau o ora.

Motorola Moto G a fost victima mai multor speculatii in utimele saptamani, o parte dintre ele ajungand si la noi pe site. Aparent ca o scapare semnificativa din partea producatorului, zilele trecute a fost si pe site-ul Motorola pentru cateva ore. Cu mai bine de o saptamana pana la marele eveniment, nu ar trebui sa fie nici o problema sa asteptam pana atunci toate detaliile aferente fratelui mai mic al

Desi invitatia nu tradeaza vreo caracteristica a noului smartphone, avem totusi sigla clasica a producatorului care ne aduce aminte de faptul ca vorbim de un produs Motorola. In teorie, aceasta poate fi o refererinta la faptul ca Moto G va fi un telefon cu LTE global.

Ca specificatii, momentan ne asteptam la un aparat de 4,5 inci cu un panou 720p, un procesor quad core tactat la 1,2 GHz de la Qualcomm, o camera principala de 5 megapixeli si o a doua frontala de 1,3 megapixeli. Cantitatea de memorie interna se presupune ca va fi egala cu 8GB. In ceea ce priveste sistemul de operare folosit, Android 4.3 este sigur, dar nu e exclus sa fim placut impresionati si acesta sa ruleze noul KitKat, Android 4.4. In ceea ce priveste pretul aproximativ pentru Moto G, nu au scapat online nici un fel informatii.

moto-g-invite

Citește și: