02 aug. 2013 | 16:49

Motorola Migrate – aplicatie pentru transfer de la un Android la altul

ACTUALITATE
Motorola Migrate - aplicatie pentru transfer de la un Android la altul

Pentru ca este foarte important ca transferul de informatii de pe un Android pe alt telefon sa fie facut rapid, a fost anuntat Migrate.

motorola migrate android transfer date

O noua aplicatie utila si gratuita de care s-ar putea sa aveti nevoie a ajuns pe Google Play.

Motorola Migrate este o aplicatie simpla si eficienta care, desi are Motorola in titlu, functioneaza de minune cu orice fel de terminal, cu conditia sa aiba Android 2.2 sau mai nou. Daca sunteti interesati sa transferati tot ce ati avut de pe un Android pe un al doilea smartphone cu acelasi sistem de operare, solutia poate fi descarcata din Google Play fara probleme.

Motorola Migrate transferarea rapida de pe un terminal cu Android a contactelor, a apelurilor recente, notitelor, pozelor sau a muzicii pe un alt smartphone cu acelasi sistem de operare. Aveti nevoie de un cont gratuit la Motorola pe care il veti folosi la autentificare cand ati descarcat programul. Daca ati terminat partea de Backup si vreti sa o declansati pe cea de restore, partea de imperechere sa realizeaza foarte rapid prin intermediul unui cod de tip QR. Este suficient sa va perindati telefonul cu camera pornita in fata unui cod precum cel de mai sus si intre telefoane s-a creat o legatura care in final se transforma intr-un transfer automatizat de  informatii.

Aceasta aplicatie dedicata transferului de date a fost lansata de Motorola in aceeasi zi in care a anuntat . Cu astfel de unelte intuitive, americanii spera sa stimuleze upgrade-ul de la un smartphone la altul.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele