Moto X scapa pe internet in varianta finala, pe alb si negru

Moto X scapa pe internet in varianta finala, pe alb si negru

Cu toate ca cei de la Motorola au promis optiuni de personalizare foarte variate pentru Moto X, momentan nu avem decat imagini pe alb si negru.

moto-x-white-unicorn

 

E oficial, printr-o invitatie trimisa catre diverse publicatii online, s-a confirmat data de 1 august ca fiind ziua lansarii lui Moto X. Unul dintre aparatele cele mai populare, daca ar fi sa ne luam dupa , rezultatul colaborarii dintre Google si Motorola pare sa fie unul impresionant.

Cei de la @evleaks au reusit sa obtina in weekendul care tocmai s-a incheiat cateva imagini cu Moto X de cea mai buna calitate. Acestea par sa fie randarile oficiale ale aparatului care, de cele mai multe ori, sunt folosite in materiale de promovare. In teorie, putem sa fim si un pic reticenti in legatura cu veridicitatea acestor cadre, avand insa in vedere ca par pe aceeasi linie cu ceea ce , sansele sunt mici ca ele sa nu infatiseze noutatile pe care ni le rezerva Motorola pentru perioada imediat urmatoare.

Ca elemente de design, Moto X pare similar dintr-un punct de vedere cu alte aparate din seria Nexus, pastrand insa amprenta vechilor modele Droid. Interfata de Android prezenta pe aparat pare foarte apropiata de cea pe care o vedem livrata de Google, dar cu cateva schimbari subtile, precum bara de meniu transparenta din partea jos.

Nu avem inca si un pret oficial pentru acest smartphone, ne asteptam insa ca prin subventii de la operatorii de telefonie sa fie in jurul a 200 dolari cu un abonament pe doi ani.

moto-x-press-render-new

Citește și: