Motorola Moto X cu… nano-SIM?

Motorola Moto X cu... nano-SIM?

Motorola Moto X a fost subiectul multor zvonuri pana la anuntarea oficiala a lansarii, maine. Noile informatii il plaseaza in randurile „de elita”, ca al treilea terminal cu… nano-SIM, langa iPhone 5 si PadFone Infinity.

Moto X_nano-sim

Este vorba de o poza facuta in Hong Kong, din care reiese ca Motorola a decis sa-si doteze smartphone-ul Moto X cu SIM de tip nano. E ciudat, pentru ca telefonul nu este chiar mic. Cred ca decizia va naste multa nemultumire in randul utilizatorilor, avand in vedere „multiplele” avantaje ale nano-SIM-ului. Primul lucru e cert: utilizatorii care folosesc dispozitive cu micro-SIM vor fi nevoiti sa isi schimbe cardul sau, daca sunt mai orientati catre actiune, sa ia foarfeca si sa il taie. Totusi, devine obositoare aceasta schimbare de SIM-uri.

Pe de alta parte, asa cum se poate vedea din poza, telefonul Motorola va avea SIM-ul intr-un locas de tip tavita. Astfel de terminale de obicei nu prea au bateria detasabila, ceea ce inseamna ca trebuie inlocuit telefonul cu totul in cazul vreunui accident.

Oricum, nano-SIM-ul plaseaza Motorola Moto X in liga Apple iPhone 5. E un motiv de mandrie, nu?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: