Monster anunta o pereche de casti in colaborare cu Hublot

Monster anunta o pereche de casti in colaborare cu Hublot
13:00 25.04.2013

Scumpe si cu un aer exclusivist, ceasurile Hublot se pare ca au stat la baza unei noi linii de .

monster hublot inspiration headphones casti scumpe

Fara a face o serie semnificativa de investitii intr-o retea de distributie globala, sa influenteze negativ vanzarile de casti Beats by Dre. Dupa ce a renuntat la toate drepturile asupra brandului Beats in fata CEO-ul Interscope – Jimmy Iovine si a lui Dr. Dre, compania americana a anuntat mai multe modele high end dedicate utilizatorilor cu bugete generoase. Numai in ultimele luni, pe langa Monster Genesis sau White Tuxedo DNA, acelasi producator anunta rezultatul colaborarii cu Hublot.

Cu o experienta bogata in domeniul realizarii de casti pentru clientii cu un simt estetic mai dezvoltat, Monster a anuntat The Inspiration Hublot Headphones. Cu linii de design foarte precise, noua pereche este construita pe o structura solida de aluminiu eloxat, incorporand in acelasi timp elemente de piele si cauciuc. Incercand sa emane un aer de trainicie, castile sunt protejate cu fibra de carbon.

Nu doar designul este important atunci cand ceri 2275 dolari pe o pereche de casti. Aceeasi pereche este prima realizata de laboratarele Monster ce va integra noul motor Enigma Audio ajutat de amplificatoare dual-mono pentru o fidelitate sporita si o spatialitate realista a instrumentelor, aproape indiferenta de sursa de semnal.

In cazul in care credeati ca influenta celor de la Hublot este insignifianta si doar si-au pus numele pe aceasta pereche de casti, merita sa retineti ca, cel putin initial, The Inspiration Hublot se vor comercializa exclusiv prin reteaua de magazine a producatorului de ceasuri elvetiene.

Etichete:
loading...