04 sept. 2012 | 11:30

Nokia si Monster lanseaza o noua serie de casti

ACTUALITATE
Nokia si Monster lanseaza o noua serie de casti

Beats By Dre vor intra in istorie ca cele mai populare casti create de Monster, insa chiar si fara parteneriatul cu Dr. Dre, compania pare sa o duca destul de bine si in urma unui contract cu Nokia pentru realizarea seriei de casti Purity.Casti Monster Purity Pro Wireless

Purity Pro este numele celei mai noi perechi de casti de la Monster colorate, realizate pentru a se asorta cu nuantele vii in care va fi disponibil noul Lumia 820.

Desi la 375 dolari criteriul de achizitie al unor castii ar trebui sa fie un pic mai destept decat culorile smartphone-ului din buzunar, acest gen de produse ajung achizitionate arbitrar datorita designului si al brandului. Castile sunt wireless si folosesc Bluetooth pentru a stabili o conexiune cat mai buna, dar daca nu sunteti multumit de procesul de partajare Bluetooth puteti face imperecherea prin NFC, cu o atingere a castilor de termnialul cu Windows Phone. In plus, castile vor avea si Noise Cancelling activ pentr acoperirea inteligenta a zgomotului de fond.

As fi vrut sa zic ca avem si un termen de lansarea pentru noua pereche de casti, dar din pacate nu stim prea multe detalii. In orice caz, nu cred ca se va inventa vreodata un smartphone care sa vina cu aceste casti in pachet. Daca faceti totusi un efort financiar si sunteti posesor de Nokia, e bine de stiut macar ca se vor asorta cu noile smartphone-uri Lumia cu WP8.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele