CES 2013 – Monster si EA Sports lanseaza castile MVP Carbon

CES 2013 - Monster si EA Sports lanseaza castile MVP Carbon

Gamerii competitivi stiu ca pentru a obtine rezultate cat mai bune este nevoie de periferice performante. EA Sports doreste ca jocurile pe care le lanseaza sa beneficieze de cea mai buna experienta auditiva atat in single player, cat si in multiplayer si s-a aliat cu Monster pentru a crea castile MVP Carbon.

MVP Carbon

Dupa cum sugereaza si numele, acestea sunt realizate din carbon, iar daca design-ul va aduce aminte de Beats by Dre, nu este o coincidenta. Monster este compania care a produs initial si acel brand de casti, insa pentru binele gamerilor sper ca basul din MVP Carbon este ceva mai putin accentuat. Noua pereche de casti este compatibila atat cu PC-urile, cat si cu majoritatea consolelor de pe piata (Xbox 360, PlayStation 3, Wii si Wii U). Acestea ofera sunet 5.1 simulat, prin cele doua difuzoare de 30mm. Ca orice pereche de casti „pentru acasa” care se respecta, MVP Carbon vine si cu un amplificator numit Gamebox.

Intrucat comunicarea intre coechipieri este foarte importanta in jocurile sportive, Carbon include si un microfon. Anuntul noii perechi de casti marca Monster a fost facut in cadrul CES 2013, iar lansarea lor va avea loc in luna februarie. Pretul este unul destul de piperat: 270 de dolari americani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: