Microsoft te ajuta sa devii expert software prin carti oferite gratuit

Microsoft te ajuta sa devii expert software prin carti oferite gratuit

Cu toate ca nu am stiut de aceasta traditie, Microsoft ofera deja de cativa ani carti tehnice gratuite in limba engleza. Este o oferta „de nerefuzat”, cum zicea Marlon Brando in Godfather.

Free MSFT eBooks microsoft msdn

Incercand sa stimuleze dezvoltarea de solutii software pentru , gen , gigantul din Redmond pune la dispozitie o oferta generoasa de materiale. Proiectul a inceput in urma cu un an si a continuat cateva luni mai tarziu cu o a doua serie de publicatii de calitate. Zilele trecute a fost declansata cea de a treia faza de formare si informare a amatorilor de solutii Microsoft.

Avand in vedere ca anul trecut pe vremea asta aproximativ un milion de descarcari erau fost efectuate pentru respectivul continut, sunt mari sanse ca cifra din acest an sa fie chiar mai mare.

Cartile sunt impartite pe categorii precum Office si Office 365, SharePoint, SQL Server, System Center, Visual Studio, Web Development, Windows, Windows Azure si Windows Server. La prima vedere sunt destul de stufoase si majoritatea trateaza subiecte cat se poate de interesante. Publicate initial de Microsoft, toate pot fi descarcate in format EPUB, MOBI sau PDF pentru a fi compatibile cu orice tip de dispozitive portabile folosit global.

Pentru a fi mai motivati sa dati click pe link-urile de mai sus, aveti in vedere cateva titluri: Microsoft Office 365 for professionals and small businesses: Help and How To, TCP/IP Fundamentals for Microsoft Windows, Introducing Windows Server 2012, Programming Windows 8 Apps with HTML, CSS, and JavaScript. Cu o medie de 500 de pagini pentru fiecare dintre aceste publicatii, cu un pic de rabdare va veti gasi programul de lectura pentru aceasta vara.

Citește și:
Etichete: