Aplicatie Windows 8 pentru controlat o flota de masini

, 18 Mar, 07:30

Aplicatie Windows 8 pentru controlat o flota de masini

In cazul in care ati avut ceva dubii in legatura cu functionalitatea noului sistem de operare Microsoft, Windows 8, mai ales in ceea ce priveste aplicatiile pentru dispozitive portabile, o echipa de dezvoltatori s-a hotarat sa va convinga de un lucru inedit.

O companie pe nume Modularis a prezentat o aplicatie pentru controlul deplin al unei masini, totul in cadrul unui eveniment intitulat Worldwide Public Safety Symposium, desfasurat zilele trecute in campusul Microsoft din Redmond. Compania, specializata in dezvoltarea de solutii de automatizare enterprise, federale sau OEM, a reusit sa integreze, folosind o interfata Metro, comenzi de inchidere/deschidere a usilor masinii, declansare a sirenei, a farurilor si a altor functii.

Folosind serviciul de cloud computing Windows Azure, aceeasi aplicatieWindows 8 poate trage din cloud pozitia GPS a unei flote de masini.

Pentru a intelege mai bine cum se petrece tot evenimentul, urmariti cu atentie clipul de mai jos.

Windows 8
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail