Microsoft ne aduce aminte ca nu a uitat de Scroogled [VIDEO]

Microsoft ne aduce aminte ca nu a uitat de Scroogled [VIDEO]

Dupa ce Google a facut eforturi in a realiza un clip de promovare pentru Chrome, Microsoft a facut dintr-o lovitura scroogled chrome add microsoft anti-google

La incheierea evenimentului Google destinat dezvoltatorilor, I/O 2013, compania din spatele Chrome a facut publica o reclama referitoare la cel mai popular browser la ora actuala.

Chrome are mari sanse sa devina la fel de util pe mobile, cat si pe sisteme X86. Pe iOS, de exemplu, se comporta exemplar, iar performanta sa este similara cu cea a browser-ului nativ, Safari. Cu alte cuvinte, nu se lauda degeaba cu 750 de milioane de utilizatori activi pe toate platformele. Aceasta valoare este pe atat de impresionanta pe cat este de speriat. Cel putin, aceasta este .

Desi va puteti forma singuri opiniile, noul clip anti-Google al gigantului din Redmond atrage atentia asupra unor aspecte cat se poate de reale legate de motivatia din spatele efortului Google de a pune Chrome pe fiecare dispozitiv pe care il folosim. Microsoft explica foarte frumos ca Google se imbogateste pe barba noastra. Urmarind toata activitatea noastra online, internautii se trezesc cu profile legate de fiecare site pe care l-au vizitat. In scurt timp, profilele obtinute sunt folosite pentru a afisa reclame personalizate pe care Google incaseaza anual sume de bani incredibile.

Versiunea Google

Versiunea Microsoft