Microsoft o dă „de gard” rău cu un nou update Surface Pro 2

Microsoft o dă „de gard” rău cu un nou update Surface Pro 2
Alexandru Puiu
11:00 19.12.2013

Dacă tot se apropie sfârşitul anului, iată că apar și erorile de rigoare „cauzate” de perioada sărbătorilor. În acest caz, avem implicat un Microsoft și un update  2.microsoft surface-pro-2 update purple

Aproape lunar, Microsoft postează online pachete de actualizări pentru dispozitivele sale care suportă astfel de update-uri, cât şi pentru sistemele de operare ale companiei.

După ce a urcat pe internet zilele trecute un update optimizat, respectivul, în loc să vină cu ceva nou şi bun, a venit cu două rele. Mai precis, foarte mulţi utilizatori ai tabletei s-au plâns de instalări eşuate şi, în cazul în care patch-ul a fost instalat cu succes, de o autonomie semnificativ mai mică a produsului. Nu a durat foarte mult şi update-ul a fost retras, cu promisiunea vagă a unui nou update Surface Pro ce urmează a fi mult mai breaz. Problema? Nu avem o dată exactă a acestuia din urmă.

,,Pentru a asigura cea mai bună experienţă pentru clienţii noştrii pe parcursul sărbătorilor, am urmat paşii necesari eliminării actualizării.“ Microsoft a justificat mişcarea printr-un argument legat de sărbătorile de iarnă. În ceea ce priveşte soluţia la problema cauzată celor care au reuşit să instaleze patch-ul defectuos, tot sărbătorile vor fi responsabile de amânarea publicării sale. ,,Lucrăm să lansăm un pachet alternativ de actualizări după sărbători.”

E puțin naivă atitudinea gigantului din Redmond. E ca şi cum un copil îţi sparge geamul la casă în mijlocul iernii şi-ţi promite că-l repară peste câteva săptămâni cu banii de la colindat. Sper să se răzgândească sau, şi mai bine, să testeze mult mai bine update-urile. Nu de alta, dar nu e primul care vine cu probleme majore.

Comentarii
loading...